Терапии и послания с карти

Дали са сложна съвкупност от тайни и мистични науки, ревностно пазени до скоро от човечеството и достъпни само за посветени негови членове? Идва ли това знание  за посланията с карти от дълбините на далечната древност, или от Вселената и в него ли се крият отговорите  на най – важните въпроси, които човек си задава? Или просто е забавление? Ако подобни въпроси ви вълнуват, то  тези карти са за вас. Ще опознаете астралния свят, неговите обитатели, връзката и влиянието му върху физическия свят. Картите могат да отговорят не само на простите злободневни въпроси, които бихте задали, но и на дълбоките запитвания свързани с цялостната посока на живота ви. Всяка карта съдържа прекрасно изображение и послание от Бог Иисус Христос – създател съм аз, Петя КироваАнгелите – създател Нели КонуейАрхангелите и Богините – създател Дорийн Върчу,  Архангел Михаил – създател Рона Хърман  и Еднорозите.

Ако искате и да ги изучите, вие ще израснете личностно и духовно и ще развиете собствена интуиция за четене на посланията от картите.

Какво ви очаква в живота и кой ще се свърже с вас? От кой дек карти ще са вашите отговори?

Запишете се, за да получите отговорите. Мечтаете вашият Бог Иисус  Христос всеки ден да ви праща послания и да ви напътства – поръчайте си картите от нас, защото само тук ще ги намерите.