Перманентен грим

Перманентният грим това е увереност, че Вие винаги ще изглеждате добре!
Естествен завършек на Вашата красота!

С перманентния грим на контура на устните могат да се корегират някои недостатъци и да се предаде една нова форма на “арката на Купидон”, повдигайки леко ъглите посредством новия контур и увеличавайки леко интензитета на червеното.

С постоянната черта на контура ще се избегне непрекъснатото гримиране с червило което се губи между бръчиците и придава един безформен вид на устните. Този метод може успешно да се използва при корекция на дефектни и тънки устни, както и при цикактриси и белези от изгаряние по тях. Използват се само медицински, хипоалергенни пигменти. Във всички случаи след направената корекция устните придобиват една по-естествена форма и по-поддържан вид.

Корекцията на вежди е една от търсените процедури. Този метод позволява да се изрисуват липсвщи вежди, в следствие на тотална алопеция, химиотерапия или пилинг и да се предаде един блясък на погледа в борбата срещу стареенето, повдигайки височината на външния ъгъл на веждата. Възстановяването на веждите придобива един по-поддържан вид и придават на погледа по-голям изразителен блясък.

Микропигментацията на вежди за едно изразително присъствие! По този начин се постига открояване на окото и предаване на дълбочина на погледа.

Перманентните вежди е правилният избор за най-дълготраен метод. Това е предимство, което придава самочувсвтие и увереност на дамите по всяко време на денонощието. Той не се отмива и не се нуждае от никакви грижи.