Козметика

Салон “Чар” предлага базови и специализирани козметични процедури за лице, шия, деколте и околоочен контур с продукти от висок клас и иновативна технология.
Нашите козметици ще препоръчат най-ефективната процедура за Вашата кожа и най-подходящата козметика за домашна грижа.
С повод или без, Вие заслужавате млада и сияйна кожа!

ПРОЦЕДУРИ С РЕЗУЛТАТИ:

Базови козметични процедури

  Почистване на лице; масаж на лице, шия и деколте; хидратация; подхранване; околоочен контур; почистване на гръб, деколте и други части от тялото; кола маска; вежди – почистване, оформяне, къна на вежди.
Нашите козметици ще препоръчат най-ефективната процедура за Вашата кожа и най-подходящата козметика за домашна грижа!

 

 

Специализирани козметични и апаратни процедури

 

 

Билков пилинг – съвършен метод, създаден от природата за обновяване, регенериране и съживяване на кожата. С него успешно се третират : акне и проблемна кожа, белези от акне, широки пори, пигментни петна, себум, бръчки, отпуснат контур на лицето; уморена и изтощена кожа… Само за няколко дни, Вие имате напълно обновен вид, гладка и стегната кожа, без дефекти и несъвършенства!

 
 

Ултразвуков пилинг с хромотерапия – почистване на лице без болка и без пара. Ултразвуковият пилинг действа в дълбочина, отстранява мъртви клетки и комедони – кожата се регенерира, освежава и омекотява. Предлагат се три програми в едно посещение: ултразвуково почистване на лице, вкарване на кислородни продукти и anti age програма.

 
 
 

Кислородна мезотерапия без игли с 98% чист кислород. Комплексно обновяване на кожата на лице, шия и деколте чрез изумителната сила на чистия кислород. В допълнение се вкарват коктейл от ампули, съобразени с типа кожа. Кожата е по-свежа, по-сияйна, по-хидратирана и по-млада!

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Радиочестотен лифтинг
– иновативна технология за подмладяване, анти бръчки ефект, стягане на овала на лицето, лифтинг на клепачи и бузи, намаляване на двойна брадичка. Моментален ефект като “изглаждане с ютия”!
 

 

 

 

Нов бърз метод за подмладяване на кожата! Моментален ефект!
WISH PRO в салон “ЧАР”
Намалява фините линии и бръчките
Изгражда колаген и еластин
Увеличава имунитет на кожата
Увеличава обновяването на клетките
Активира кожната микроциркулация
Ускорява лимфодренажа
Насища кожата с витамини и хранителни вещества.

 

 Индивидуална грижа за Вашата кожа!

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!