Холистична Медицина

Благодаря Ви, че пожелахте по-различна информация  и натиснахте бутона!

Холистичната медицина е система, която събужда едно от най-ценните качества на човешкия организъм – стремежът към самоизлекуването. Тя разглежда човека като цялост, съставена от 3 нива – физическо, емоционално и духовно. И тъй като те са неразривно свързани, нарушаването на това триединство води до дисбаланс в организма и създава предпоставки  за различните видове заболявания. Но трябва да се знае, че болестта е само една и се изразява с разстройство на жизнената енергия – КИ, ЧИ, ЦИ, ПРАНА. В основата на на успешното лечение се крие индивидуалният холистичен подход към всеки. И резултатите не закъсняват. С няколко  задълбочени практики и техники може да трансформирате цялостното си благосъстояние отвътре навън и да получите хармония и наслада  в тялото и ума. Човек, за да практикува холистична медицина  се е срещнал и учил  от неговите учители – водачи. Искам да благодаря на тези мои учители, които оставиха трайна следа в живота ми.

НЕЛИ КОНУЕЙ е за мен един Ангел, който успешно комуникира с енергийте на висшите същества. Тя е тук на Земята, за да разпръсква енергията на Безусловната Любов. Нели е духовен учител, който повдига вибрациите на всеки, докоснал се до нея. Имах щастието да съм в курса на  Нели в Брайтън, Англия и да усвоя много духовни практики. „Брайт – Лайт“ наричаше с усмивка нашия курс. Благодаря на Бог, че ме запозна с един благ и светъл човек, който  помага всеки да намери себе си, за да  изпълни с лекота мисията тук на Земята. И със същата лекота ни го преподаваше.

СТЕВЕ САТЯ е един истински индуистки религиозен учител. Той е пренесъл всичко научено и практикувано от Индия, за да помага на българите да отворим сърцата и душите си за покоя , в който работи с нас Светлината. Преподава с много любов и ентусиазъм медитациите, които ни балансират, учи ни на мантри, които ни релаксират, както тялото, така и душата. Благодарна съм, че пътищата ни със СТЕВЕ САТЯ се пресякоха и с мъдрост и търпение ми разкри все по-нови хоризонти за постигане на изкуство в живота – без стрес, негативизъм и паник атаки.

ДЖО ВИТАЛЕ е един от създателите на филма „Тайната“, лектор, писател, маркетинг консултант  за справяне по положителен начин с проблемите от всякакво естество. Той описва в своите книги  един древен хавайски метод , наречен Хоопонопоно. А по-късно започва да  го преподава и практикува. Хоопонопоно не просто работи, той твори чудеса – в личен и професионален план. Джо и Стив дават на света програми за самоусъвършенстване. Благодаря ви Джо и Стив, че ми даде възможност да помагам и вдъхновявам  по един нов нетрадиционен начин, надхвърлящ границите на въображението пътешествието, наречено живот. Резултатите винаги са  изпълнено с предизвикателства и вълшебства.

За да може да определим дадено лечение като холистично то трябва да се позовава на 3 принципа:

Лечение на причините, а не на следствието.

Включване на мисленето на болния като лечебен инструмент.

Работа върху комплексното здраве на човека – физическо, емоционално и духовно.

 Холистичната медицина не отхвърля традиционната медицина, а напротив,  те трябва да вървят „ ръка за ръка“. Тя е ориентирана  към личността на пациента и гледа на болния комплексно и задълбочено като предлага напълно безвредни енергийни и природни методи без странични ефекти. Холистичната медицина се използва успешно и за профилактика, и за лечение. Тя  се налага с  различни методики. Коя е най- подходяща за Вас? От коя ще имате най – голям ефект? Моята работа като холистичен терапевт е да определя коя ще ви подейства, за да получите желания ефект. Започваме с един нетрадиционен преглед :

1.Измерване на чакрите, за да се определи къде има дисбаланс.

2.Послание от Езикът на Светлината, за да се появи проблемът от подсъзнателно ниво на ниво съзнание за разрешаване.

3.Определяне с  енергията на кой  Архангел  ще се работи.

4.Тест кои витамини, минерали, аминокиселини липсват в организма.

След вземане на решение  започваме заедно  с вдъхновение да градим вашия резултат, който ще постигнем с търпение и с много любов. Продължителността при всеки е различна и зависи от броя на проблемите, които имате за разрешаване и от броя на техниките, които внедряваме във вашето лечение. Всичко е строго индивидуално.

Запишете се, за да изпитате удоволствието от положителната промяна на Facebook страницата ни Салон Чар